DS ISO9001 Certificeret og Akkrediteret Bedemand i Odder

Forbrugerrådet støtter DS ISO9001 Certificeret og Akkrediteret bedemænd.

Vi er DS ISO9001 Certificeret og er Akkrediteret.

DS ISO9001 er en internationalt anerkendt standardcertificering, der stiller store krav til alle, der har den. Sammen med ISO-certificeringen skal de certificerede også opfylde en europæisk standard, der er gældende for europæiske bedemandsforretninger, og derudover er Danske Bedemænds etiske retningslinjer også omfattet. Samlet set giver det dig som forbruger en stor sikkerhed for, at alle ydelser lever op til de skrappe kvalitetskrav på området.

Vi kvalitetskontrollerer løbende blandt familier og pårørende, der har benyttet sig af vores ydelser, og netop denne kvalitetskontrol gør, at vi forsat er DS ISO9001-certificerede. Vi skal nemlig leve op til alle de krav og forventninger, der er til bedemandsbranchen generelt.

Det vil være en stor hjælp for os, hvis du udfylder og returnerer de spørgeskemaer, du har fået udleveret ellers tilsendt i forbindelse med vores ydelser. Skemaerne har til hensigt altid at kunne give et retvisende billede af vores bedemandsforretning, og samtidig hjælper de med til, at andre familier og pårørende kan få den højeste kvalitet af betjening og vejledning.

Find din bedemand