DS ISO9001 Certificeret bedemand i Vejle

Forbrugerrådet støtter certificering af bedemænd.

Vi er DS ISO9001 Certificeret.

Vi kvalitetskontrollerer løbende blandt familier og pårørende, der har benyttet sig af vores ydelser, og netop denne kvalitetskontrol gør, at vi forsat er DS ISO9001-certificerede. Vi skal nemlig leve op til alle de krav og forventninger, der er til bedemandsbranchen generelt.

Det vil være en stor hjælp for os, hvis du udfylder og returnerer de spørgeskemaer, du har fået udleveret ellers tilsendt i forbindelse med vores ydelser. Skemaerne har til hensigt altid at kunne give et retvisende billede af vores bedemandsforretning, og samtidig hjælper de med til, at andre familier og pårørende kan få den højeste kvalitet af betjening og vejledning.

Danske Bedemænd er en brancheforening for danske bedemænd, der ser det som deres fornemmeste opgave at tilbyde en høj, professionel standard kombineret med en dyb respekt for den enkelte opgave og det enkelte menneske.
Danske Bedemænd blev stiftet i 1957 og har dermed i 60 år arbejdet for en høj etik og kvalitet i det arbejde, som medlemmer udfører.
Foreningen har i dag ca. 280 medlemsforretninger fordelt over hele Danmark og arbejder tæt sammen med lignende organisationer i Norge, Sverige og Finland.
Danske Bedemænd er desuden tilsluttet European Federation of Funeral Services, der er en europæisk sammenslutning af bedemandsforretninger.

O9001 Certificeret Begravelsesforretning i Vejle

Find din bedemand