DS ISO9001 Certificeret

Hvad er DS ISO9001?

DS ISO9001 er en internationalt anerkendt standardcertificering, der stiller store krav til alle, der har den. Sammen med ISO-certificeringen skal de certificerede også opfylde en europæisk standard, der er gældende for europæiske bedemandsforretninger, og derudover er Danske Bedemænds etiske retningslinjer også omfattet. Samlet set giver det dig som forbruger en stor sikkerhed for, at alle ydelser lever op til de skrappe kvalitetskrav på området.

Hvordan kontrollerer man certificeringen?

Vi kvalitetskontrollerer løbende blandt familier og pårørende, der har benyttet sig af vores ydelser, og netop denne kvalitetskontrol gør, at vi forsat er DS ISO9001-certificerede. Vi skal nemlig leve op til alle de krav og forventninger, der er til bedemandsbranchen generelt.

Det vil være en stor hjælp for os, hvis du udfylder og returnerer de spørgeskemaer, du har fået udleveret ellers tilsendt i forbindelse med vores ydelser. Skemaerne har til hensigt altid at kunne give et retvisende billede af vores bedemandsforretning, og samtidig hjælper de med til, at andre familier og pårørende kan få den højeste kvalitet af betjening og vejledning.

Hvorfor er DS ISO9001-certificeringen vigtig for mig

At vi er DS ISO9001-certificerede bedemænd har alt at gøre med dig. Vores formål med certificeringen er nemlig at skabe de bedste rammer for dig og din sorg. Rammer, hvor du kan give slip og trygt overlade det praktiske og administrative til os midt i den svære tid.

DS ISO9001 Certificerede Bedemænd - kort og godt

Når du vælger en DS ISO9001 certificeret bedemand, kan du forvente, at:

  • Vi er uddannede inden for bedemandsfaget.
  • Vores betjening og vejledning er af høj kvalitet.
  • Der udføres løbende kvalitetskontrol.
  • Branchens etiske regelsæt bliver fulgt 100 procent.
  • Den vejledning, du får, er faglig korrekt.
  • Vi udfører de aftalte ydelser til den aftalte pris.

 

Find din bedemand